1518495

Lowepro Pro Trekker 600 AW

“Det ville være meget lettere med en rygsæk”, det var en tanke jeg fik, da jeg på et shoot slæbte to tasker, med objektiver mm. rundt i alt for lang tid.

Så da jeg kom hjem samme aften, gik jeg på jagt efter en rygsæk.

Jeg havde nogle enkelte krav.

  • Det hele skulle kunne være der
  • Der skulle kunne stå en speedlight (SB-900) oprejst i tasken.
  • Der måtte godt kunne ligge en super tele (200-400 mm.)

Egentlig så havde jeg set mig lun på en Lowepro Vertex 300 AW, men flere steder der var den på restlager, så jeg måtte ud og lede videre.

Den jeg endte med at få fingerne i var en Lowepro Pro Trekker 600 AW, da den så sort nok ud.

Da jeg fik den, så var ordet stor en lille underdrivelse…. Den er kæmpe stor, på alle leder og kanter!!

Kvaliteten er vanlig lowepro stil, så den kan jeg ikke sætte en finger på. Den er enkelt og overskuelig, samtidig med, at den er rimeligt solidt bygger, med en masse lommer og lynlåse.

Jeg havde på ingen måde, problemer med at få plads til mit grej, måske mere at jeg pludselig ikke har nok 😉

Det er tre muligheder for at sætte stativer på, dog er der kun en “rigtig”, og det er foran, da der der en en mulighed, for at hive en flap ud. Jeg havde hellere set den mulighed i siden.

Som gammel spejder, så var jeg lidt henrykt over, at sele systmet er 100% justerbart. Det foregår ved at man presser en plastplade, ned mellem rygstykket og seleryggen, derefter kan man så justere det hele og og ned, så det passer til ens egen ryg.

Der medfølger regnslag, og et laptop etui, der passer ind i fronten af rygsækken, dog syntes jeg at denne sidder lidt for udsat, jeg havde hellere set den i ryggen.

Ydermere så er det en lomme der er lavet til en “camelpack”, det er en drikke dunk/lomme, lommen kan også bruges til andet.

Dommen

Er man natur fotograf, så vil jeg næsten sige at det er rygsækken. Den er rummelig, justerbar og skræddersyet til at bevæge sig lang med, og der er plads til en hel del.

Da jeg er ikke desideret natur fotograf, og derfor tror jeg den er lidt overkill til mit forbrug, for jeg kommer formodentligt aldrig til at traske lange ture med den på ryggen.

Ud over, at jeg gerne havde set, at man havde haft en trefod lomme i siden, så har jeg ikke rigtigt noget at udsætte på tasken.

Jeg ville gerne have haft den indrettet lidt anderledes, men sådan er det ofte med tasker :)

Dog opfylder den mit behov, om at kunne tage en taske på ryggen og have mine hænder fri :)

Jeg vil give den 5/6 stjerner.

Se den hos activfoto her eller hos LowPro her

About Jakob Kjøller

Fotograf og fotoblogger :) Side: http://www.kjollers.dk Blog: http://www.kjollers.dk/blog