B_W_Hard_case_Type_40_

B&W Hard case Type 40

For et par uger siden, der fik jeg denne taske ind af døren, B&W international Type 40 hedder den. Det er en taske fra deres outdoor serie, og af hardcase typen.

De fleste fotografer, de kender efterhånde Pelicase, og dette er stort det samme type/model.

B&W taskerne, de er 100% vind, vandætte og enormt solide, jeg har hoppet lidt rundt på den jeg fik hjem, og den lever endnu 😉

Indholdet var plukskum, men kan også fås med rumdelere. Personligt så er jeg mest til rumdelere, da man så kan flytte runde på væggene hele tiden. Dog har pluk den klare fore del, at man kan tilpasse den stort set 100% til de ting man vil have i den.

 

Tasker af denne type, de er optimale til opbevaring og transport. Har du dit grej i sådan en, ja så skal der noget nær en nedrivnings kugle til at slå det i stykker.

En af de ting jeg godt kan lide ved B&W kassen, det er at der er en låse mekanisme, som man skal have fingerne ind i, inden at man kan åbne de. Det gør det mindre sandsynligt, at man få åbnet det ved en fejl.

En af de ting, som jeg syntes er lidt seje ved B&W, det er at de har et selesystem (tilbehør). Der gør at man kan have taskerne på ryggen som en rygsæk, det har jeg ikke lige kunne finde til Pelicase.

Før jeg fik den i hånden så kendte jeg kun til Pelicase, og kort sagt så er det temmelige ens.

Jeg syntes at det virker stabil og solid, alt hvad man kan forvente af en stormcase, så “Thumbs up” fra mig.

About Jakob Kjøller

Fotograf og fotoblogger :) Side: http://www.kjollers.dk Blog: http://www.kjollers.dk/blog

3 comments on “B&W Hard case Type 40

  1. Vil i ikke sende mig oplysninger om hvor jeg kan købe denne.
    Har ledt på nettet og nope ingen steder kan jeg finde den…

    Simon

Comments are closed.